Matematik
funktion
07. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
y = 15*a^t
30 = 15*a^22
isoler a....
hvordan isoler man???
tak på forhånd
30 = 15*a^22
isoler a....
hvordan isoler man???
tak på forhånd
Svar #2
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Jeg har jo lavet din forskrift! https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=451137
Ellers:
30 = 15*a^22
<=>
2=a^22
<=>
2^(1/22)=a
Ellers:
30 = 15*a^22
<=>
2=a^22
<=>
2^(1/22)=a
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
