Matematik

Bestem integrale

11. januar 2008 af Mulle-L (Slettet)
Hej!
Jeg har funktionen f(x)=kvadratrod(x) - 1.
Derefter skal jeg finde det bestemte integrale fra 0 til 9.
Synes det var let nok indtil min lærer sagde, at kvadratroden(x) = x^0,5??? (hvis man integere)
Hvis jeg regner ud på hans måde får jeg -6, som resultat.
Nogen der kan forklare mig dette?

Tak!

P.s. det er uden hjælpemidler.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

F(x)=(2x^(3/2))/3+x

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2008 af miss-signe (Slettet)

F(x) = 1,5x^1,5 -x]0-9
1,5*9^1,5 -9

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#1 Rettelse: -x :S

Skriv et svar til: Bestem integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.