Matematik
danske skovareal
12. januar 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
udviklingen i det danske skovareal beskrived sådan
y=417000 * 1,007 ^x hvor y er skovarealet og x er antal år efter 1990
jeg skal fortælle tallene 417000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
er de 417000 er det antal befolkningen og de 1,007 er procent
udviklingen i det danske skovareal beskrived sådan
y=417000 * 1,007 ^x hvor y er skovarealet og x er antal år efter 1990
jeg skal fortælle tallene 417000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
er de 417000 er det antal befolkningen og de 1,007 er procent
Svar #1
12. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Hvis du indsætter x = 0 vil 1,007^0 blive 1, og y vil således blive 417000. Dvs. at 417000 er skovarealet 0 år efter 1990 altså i 1990.
1,007^x siger noget om hvor meget arealet stiger pr. år. At gange et tal med 1,007 svarer til at lægge 0,7% til tallet.
1,007^x siger noget om hvor meget arealet stiger pr. år. At gange et tal med 1,007 svarer til at lægge 0,7% til tallet.
Skriv et svar til: danske skovareal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
