Kemi
H2 g 2H
13. januar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Forskellen på dem må jeg være:
H2 = luftart (den har et navn eller noget andet, kan bare ikke helt huske det??)
2H = 2 hydrogen-molekyler eller hedder det atomer?
H2 = luftart (den har et navn eller noget andet, kan bare ikke helt huske det??)
2H = 2 hydrogen-molekyler eller hedder det atomer?
Svar #1
14. januar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
H2 er et hydrogenmolekyle og 2H er 2 stk hydrogenatomer
Svar #3
15. januar 2008 af Larsendrengen (Slettet)
Det er ikke "en eller anden gasart". Det er hydrogen-gas(H2), det er et grundstof nr. 1, det simpleste molekyle der eksisterer, og det er det mest udbredte grundstof i hele universet, og så er den yderst brandfarlig.
Skriv et svar til: H2 g 2H
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
