Matematik

Find arealet hjælp

14. januar 2008 af kim19 (Slettet)
I trekant PQR er Q= 29 grader , p = 3,3 og r = 4,0

Bestem trekantens areal.

Jeg har fået arealet til;

1/2 * 3,3 * 4 * sin(29) = 3,2

er dette rigtigt er meget i tvivl.

Håber en kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2008 af mathon

OK!

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Korrekt.

Skriv et svar til: Find arealet hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.