Matematik

linære funktion

15. januar 2008 af Ege90 (Slettet)
jeg skal bruge lidt hjælp til at finde ud af hvordan jeg finder f(3034) jeg har fået opgivet de to punkter (3,4) og (8,14)

jeg har fundet a og b. men jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med f(3034)??

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2008 af mathon

f(x) = a*x + b

f(3034) = a*3034 + b

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Når du kender forskriften f(x)=ax+b, så sætter du x ind i forskriften.

Svar #3
15. januar 2008 af Ege90 (Slettet)

tak :) . den var jo egentlig meget simpel. blev lidt forvirret!

Svar #4
15. januar 2008 af Ege90 (Slettet)

kan det så være rigtigt at jeg har fået: a=2 og b=2
f(3034)= 2*3034+2

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2008 af mathon

a = 2 og b = -2

Svar #6
15. januar 2008 af Ege90 (Slettet)

tak.

Skriv et svar til: linære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.