Fysik
en af de svære
15. januar 2008 af
Pernille-2 (Slettet)
en partikel bevæger sig på en ret linj. den strækning s (meter). partiklen har bevæget sig til tidspunktet i t (sek), er givet ved
s(t)=5t^1/2.
bestem partiklens hastighed til tidspunktet t=4
bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2m/s
hjælp miiiiig :O
s(t)=5t^1/2.
bestem partiklens hastighed til tidspunktet t=4
bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2m/s
hjælp miiiiig :O
Skriv et svar til: en af de svære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
