Fysik
Haster: beregning ad accelaration!
16. januar 2008 af
aisha_123 (Slettet)
Jeg har en opgave som lyder sådan her:
1) Beregn accelarationen for en bil, som på 9.5 sek. opnår en hastighed på 100 km/h.
Beregnet den til:
a=v/t= (100 km/h)/(9.5 s)= 2.92..m/s^2 ????
Bilen bremser, så den efter 8.9 sek. igen står stille.
2) Hvad er accelarationen i denne fase?
Mange tak for jeres indsats!
1) Beregn accelarationen for en bil, som på 9.5 sek. opnår en hastighed på 100 km/h.
Beregnet den til:
a=v/t= (100 km/h)/(9.5 s)= 2.92..m/s^2 ????
Bilen bremser, så den efter 8.9 sek. igen står stille.
2) Hvad er accelarationen i denne fase?
Mange tak for jeres indsats!
Svar #1
16. januar 2008 af ABreine (Slettet)
du skal i 1 lige omregne km/t til m/s, ellers rigtigt.
Her gør du det samme. Accelerationen er har bare negativ.
Her gør du det samme. Accelerationen er har bare negativ.
Skriv et svar til: Haster: beregning ad accelaration!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
