Kemi
kemi hjælp.
17. januar 2008 af
crew (Slettet)
Jeg har svært ved denne opgave. Kan i hjælpe?
Acrylsyre (=propesyre, CH2CHCOOH) er en svag monovalent syre med pKs= 4,26.
20,00 mL af en 0,0500 M vandig opløsning af acrylsyre titreres med 0,100 M NaOH(aq).
Det jeg skal er, at jeg skal beregne pH i opløsningen, når der er tilsat følgende rumfang titrator: 0 mL / 2,0 mL / 5,00 mL?
please hjem, så er i søde. helst med en forklaring hvis det er muligt?
Acrylsyre (=propesyre, CH2CHCOOH) er en svag monovalent syre med pKs= 4,26.
20,00 mL af en 0,0500 M vandig opløsning af acrylsyre titreres med 0,100 M NaOH(aq).
Det jeg skal er, at jeg skal beregne pH i opløsningen, når der er tilsat følgende rumfang titrator: 0 mL / 2,0 mL / 5,00 mL?
please hjem, så er i søde. helst med en forklaring hvis det er muligt?
Svar #1
18. januar 2008 af sarahfoley (Slettet)
Du skal huske på, at acrylsyre er lig pi gange 241 i anden.
Derefter skal du multiplikacere de 20,00 ml med 0,100 M NaOH.
Ph -værdien vil derefter beregnes til at være 8.
Selv tak
Derefter skal du multiplikacere de 20,00 ml med 0,100 M NaOH.
Ph -værdien vil derefter beregnes til at være 8.
Selv tak
Skriv et svar til: kemi hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
