Matematik
Hvordan bestemmer jeg (AB)
18. januar 2008 af
mutterina (Slettet)
Hejsa..
Er startet meget sener end resten af klassen og nu har vi fået aflevering og jeg vil skide gerne forstå det her..Så her er mit spørgsmål; Hvordan bestemmer man (AB)trekanterne er ensvinklede og retvinklede(geometri). Håber der er nogle der vil hjælpe,der kommer sikkert mange spørgsmål endnu men håber jeg på denne måde bedre kan forstå det, det er da et forsøg værd..smiler..
Er startet meget sener end resten af klassen og nu har vi fået aflevering og jeg vil skide gerne forstå det her..Så her er mit spørgsmål; Hvordan bestemmer man (AB)trekanterne er ensvinklede og retvinklede(geometri). Håber der er nogle der vil hjælpe,der kommer sikkert mange spørgsmål endnu men håber jeg på denne måde bedre kan forstå det, det er da et forsøg værd..smiler..
Svar #1
18. januar 2008 af dnadan (Slettet)
forholdet mellem de ens liggende sider i 2 ensvinklede trekanter.
dvs:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k
Yderligere idet trekanterne er ret, kan pythagoras læresætning benyttes, såfremt det altså er en fordel i opgaven.
dvs:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k
Yderligere idet trekanterne er ret, kan pythagoras læresætning benyttes, såfremt det altså er en fordel i opgaven.
Svar #2
18. januar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)
Dit spørgsmål: Hvordan bestemmer man (AB)trekanterne er ensvinklede og retvinklede?
Jeg forstår ikke rigtig hvad du mener, well, her har du noget.
Ensvinklede trekanter
* To trekanter kaldes ensvinklede, hvis deres vinkler er parvis ens.
Ensvinklede trekanter er trekanter som har samme vinkler i alle hjørnerne. To ensvinklede trekanter kan have forskellig størrelse, men der vil altid være det samme forhold mellem sidelængderne.
Hvis du skal vise at to trekanter er ensvinklede.
Kan du evt. komme med et bevis på evt. trekanter.
Hvad det indebærer. ex.Ensvinklede trekanter er ligedannede. D.v.s. man kan beregne alle ... To trekanter, der har parvis lige store vinkler, kaldes ensvinklede
Ellers brug denne side.
[Link]
God fornøjelse.
Jeg forstår ikke rigtig hvad du mener, well, her har du noget.
Ensvinklede trekanter
* To trekanter kaldes ensvinklede, hvis deres vinkler er parvis ens.
Ensvinklede trekanter er trekanter som har samme vinkler i alle hjørnerne. To ensvinklede trekanter kan have forskellig størrelse, men der vil altid være det samme forhold mellem sidelængderne.
Hvis du skal vise at to trekanter er ensvinklede.
Kan du evt. komme med et bevis på evt. trekanter.
Hvad det indebærer. ex.Ensvinklede trekanter er ligedannede. D.v.s. man kan beregne alle ... To trekanter, der har parvis lige store vinkler, kaldes ensvinklede
Ellers brug denne side.
[Link]
God fornøjelse.
Svar #3
19. januar 2008 af mutterina (Slettet)
Hejsa...
Tusind tak for hjælpen,det må jeg lige se på sener i dag..
Og til Tarzan,jeg ved heller ikke selv helt hvad jeg mener..smiler..
Tusind tak for hjælpen,det må jeg lige se på sener i dag..
Og til Tarzan,jeg ved heller ikke selv helt hvad jeg mener..smiler..
Skriv et svar til: Hvordan bestemmer jeg (AB)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
