Matematik
kan i hjælpe mig
18. januar 2008 af
saregama (Slettet)
Hej.
1.
Grafen for funktionen givet ved h(x)=x + e^x+3 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x=1 og x=4 et område,der har arealet. Bestem uden brug af hjælpemidler detter areal.
2.
Grafen for funktionen givet ved f(x)=3x^2+1 afgrænset sammen med x-aksen og linjerne med ligningerne x=1 og x=t et område, der har arealet 66. find de to mulige værdier af t.
3)
I en model for udviklingen af atomosfærens Co2 – indhold ( målt i mia tons) antages det, at væksthastigheden for Co2 – indholdet er givet ved f(t)=-3+5gang1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
a) hvordan ændres atomosfærens Co2 indhol sig i perioden 1984 – 1994 ifølge modellen?
b) Beregn middelværdien over intervallet (0,10) og fortolk resultatet?
c) Hvordan vil Co2 – indhold ændre sig i perioden 2006 – 20016 ifølge modellen
1.
Grafen for funktionen givet ved h(x)=x + e^x+3 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x=1 og x=4 et område,der har arealet. Bestem uden brug af hjælpemidler detter areal.
2.
Grafen for funktionen givet ved f(x)=3x^2+1 afgrænset sammen med x-aksen og linjerne med ligningerne x=1 og x=t et område, der har arealet 66. find de to mulige værdier af t.
3)
I en model for udviklingen af atomosfærens Co2 – indhold ( målt i mia tons) antages det, at væksthastigheden for Co2 – indholdet er givet ved f(t)=-3+5gang1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
a) hvordan ændres atomosfærens Co2 indhol sig i perioden 1984 – 1994 ifølge modellen?
b) Beregn middelværdien over intervallet (0,10) og fortolk resultatet?
c) Hvordan vil Co2 – indhold ændre sig i perioden 2006 – 20016 ifølge modellen
Svar #2
18. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Og du har slet ingen bud på nogen af opgaverne?
Men et hint: Bestemt integrale skal benyttes ved alle 3 opgaver.
Men et hint: Bestemt integrale skal benyttes ved alle 3 opgaver.
Skriv et svar til: kan i hjælpe mig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
