Matematik
Funktioner, sammensatte, forskrifter
18. januar 2008 af
hansiis (Slettet)
Hej, har en opg. som jeg ikke ved om jeg løser korrekt, den ser sådan her ud:
Angiv forskrifter for funktioner f og g, så
1)(fog)(x)= 1/(2x-1)
2)fog)(x)= 2/kvadrat(x+2)
mine svar:
1) g=2x ; f= 1/(g)-1
2) g=kvadrat (x+2) ; 2/(g)
Håber i kan forstå det, ellers skal jeg nok tydelig gøre det for jer.
Angiv forskrifter for funktioner f og g, så
1)(fog)(x)= 1/(2x-1)
2)fog)(x)= 2/kvadrat(x+2)
mine svar:
1) g=2x ; f= 1/(g)-1
2) g=kvadrat (x+2) ; 2/(g)
Håber i kan forstå det, ellers skal jeg nok tydelig gøre det for jer.
Svar #1
18. januar 2008 af dnadan (Slettet)
1) f(x)=1/x og g(x)=2x+1
2) f(x)=2/sqrt(x) og g(x)=x+2
Dét ville være mine bud.
2) f(x)=2/sqrt(x) og g(x)=x+2
Dét ville være mine bud.
Skriv et svar til: Funktioner, sammensatte, forskrifter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
