Matematik
Cylinder med stempel
20. januar 2008 af
ekim-dahl (Slettet)
Hej
Hvad kalder men den formel jeg skal bruge for at løse denne opgave?
Ved hvilken stilling er trykket 4 bar?
Det er givet at ved x=8cm er trykket 2.8bar
og x=16 er trykket 1.4bar
Ved bare ikke lige hvilken formel man skal bruge
Hvad kalder men den formel jeg skal bruge for at løse denne opgave?
Ved hvilken stilling er trykket 4 bar?
Det er givet at ved x=8cm er trykket 2.8bar
og x=16 er trykket 1.4bar
Ved bare ikke lige hvilken formel man skal bruge
Svar #1
20. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Du skal lave en forskrift for trykket som funktion af længden(x).
Hvilken en forskrift, må du tegne dig lige frem til(såfremt det ikke er angivet hvilken funktionstype, der er tale om)
Hvilken en forskrift, må du tegne dig lige frem til(såfremt det ikke er angivet hvilken funktionstype, der er tale om)
Skriv et svar til: Cylinder med stempel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
