Matematik
''den omvendte funktion''
20. januar 2008 af
Fubu_girl (Slettet)
Spørgsmål: Funktionen f og g er givet ved
f(x)= vx-1+3 g(x)= vx2-6x+10
Undersøg først om f og g er hinandens omvendte funktionen:
f(g(x))= g(x)(vx2-6x+10)= f(g(x))=v x-1+3*vx2-6x+10=
x-4*x-6x+10=x2-6x-6
Er jeg mon på den rette vej ? :s
f(x)= vx-1+3 g(x)= vx2-6x+10
Undersøg først om f og g er hinandens omvendte funktionen:
f(g(x))= g(x)(vx2-6x+10)= f(g(x))=v x-1+3*vx2-6x+10=
x-4*x-6x+10=x2-6x-6
Er jeg mon på den rette vej ? :s
Skriv et svar til: ''den omvendte funktion''
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
