Tysk
tyske sætninger
20. januar 2008 af
KME89 (Slettet)
Hej nogen der vil rette min sætninger?
(opsamling af tillægsords bøjning)
Det var et rent tilfælde, at jeg kunne skaffe (aufbringen) de nødvendige penge.
Es war ein ganz Zufall, dass ich können Der notwendig Geld aufbringen.
Her har de helt frie hænder (brug sg).
Hier haben Sie Ganz frie Hënder.
Selv om politikeren førte hemmelige, natlige forhandlinger, herskede (der) alligevel kold krig mellem dem.
Obwohl Der Politiker führt Heimlich, nächtliche Verhandlungen, herrschst es trotzdem kalt krieg zwieschen Sie.
Min generende snue er forsvundet, efter jeg er (= har) begyndt at sove for (bei) åbent vindue.
Mein läStig Schnupfen ist verschwunden, nach ich begannt zu schlafen bei der Fenster haben.
Den nøjagtige værdi af deres koStbare frimærkesamling kender man ikke.
Es genau Wert auf ihr kostbar Briefmarkensammlung kennen man nicht.
Regeringen må have tungtvejende grunde, før den griber ind I denne politiske konflikt.
?
(opsamling af tillægsords bøjning)
Det var et rent tilfælde, at jeg kunne skaffe (aufbringen) de nødvendige penge.
Es war ein ganz Zufall, dass ich können Der notwendig Geld aufbringen.
Her har de helt frie hænder (brug sg).
Hier haben Sie Ganz frie Hënder.
Selv om politikeren førte hemmelige, natlige forhandlinger, herskede (der) alligevel kold krig mellem dem.
Obwohl Der Politiker führt Heimlich, nächtliche Verhandlungen, herrschst es trotzdem kalt krieg zwieschen Sie.
Min generende snue er forsvundet, efter jeg er (= har) begyndt at sove for (bei) åbent vindue.
Mein läStig Schnupfen ist verschwunden, nach ich begannt zu schlafen bei der Fenster haben.
Den nøjagtige værdi af deres koStbare frimærkesamling kender man ikke.
Es genau Wert auf ihr kostbar Briefmarkensammlung kennen man nicht.
Regeringen må have tungtvejende grunde, før den griber ind I denne politiske konflikt.
?
Svar #1
20. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
Den først skal hedde:
Es war ein reiner Zufall, dass ich das notwendige Geld aufbringen konnte.
ellers er der fejl i sætning: 2, 3, 4, 5. (jeg markere fejl med [fejl])
Hier haben [Sie Ganz frie Hënder].
Obwohl [Der] Politiker [führt Heimlich], nächtliche Verhandlungen, herrschst es trotzdem [kalt krieg] zwieschen [Sie].
Mein [läStig] Schnupfen ist verschwunden, [nach] (=nachdem) ich [begannt] [zu schlafen] (=sættes til sidst i sætning, evt. adskilles der med et komma) bei [der] Fenster [haben].
nå, nu gider jeg sq ikke markere flere fejl i dine sætninger. men prøv at kigge på dem og ret dine fejl.
sætning 6. skal hedde:
Die Regierung muss schwerwiegende Gründe haben, bevor sie in den politischen Konflikt eingreift.
Es war ein reiner Zufall, dass ich das notwendige Geld aufbringen konnte.
ellers er der fejl i sætning: 2, 3, 4, 5. (jeg markere fejl med [fejl])
Hier haben [Sie Ganz frie Hënder].
Obwohl [Der] Politiker [führt Heimlich], nächtliche Verhandlungen, herrschst es trotzdem [kalt krieg] zwieschen [Sie].
Mein [läStig] Schnupfen ist verschwunden, [nach] (=nachdem) ich [begannt] [zu schlafen] (=sættes til sidst i sætning, evt. adskilles der med et komma) bei [der] Fenster [haben].
nå, nu gider jeg sq ikke markere flere fejl i dine sætninger. men prøv at kigge på dem og ret dine fejl.
sætning 6. skal hedde:
Die Regierung muss schwerwiegende Gründe haben, bevor sie in den politischen Konflikt eingreift.
Skriv et svar til: tyske sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
