Matematik
Haster: bestem differentialligningen
24. januar 2008 af
aisha_123 (Slettet)
Bestem til differentialligningen
dy/dx-3y=e^x
den løsning, hvis graf i punktet P(f(1)) har en tangent der er parallel med ligningen y=x-5
Tusind tak på forhånd!
dy/dx-3y=e^x
den løsning, hvis graf i punktet P(f(1)) har en tangent der er parallel med ligningen y=x-5
Tusind tak på forhånd!
Svar #1
24. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Hvad har du problemer med? Du skal bestemme den løsning til differentialligningen, der opfylder betingelsen f'(1) = 1.
Skriv et svar til: Haster: bestem differentialligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
