Matematik

Længden af siderne

27. januar 2008 af Freud (Slettet)
Hej,
Jeg er flere gange stødt på opgaver med "trekanter" - når der skal laves matematikopgaver uden hjælpemidler. Jeg ved ikke om det er en tilfældighed, men jeg kan i hvert fald aldrig finde ud af dem.
Jeg vil derfor godt have noget hjælp til opgave 3 i følgende eksamenssæt:

http://peecee.dk/upload/view/93426


På forhånd mange tak,
Freud

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af mathon

|B1C1| = (7/5)*3 = 1,4*3 = 4,2

Svar #2
27. januar 2008 af Freud (Slettet)

Det bliver du nød til at forklare. For jeg forstod hat af det :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2008 af mathon

skalafaktor 7/5 = 1,4

|B1C1| = 1,4*|BC| = 1,4*3 = 4,2

Svar #4
27. januar 2008 af Freud (Slettet)

Hvad er en skalafakor?

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)

a1/a2=b1/b2=c1/c2=k(skalafaktoren)

Svar #6
27. januar 2008 af Freud (Slettet)

Okay... Så er jeg med.
Tak for hjælpen drenge ;)


Hilsen,
Freud


Skriv et svar til: Længden af siderne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.