Matematik
Bestemme parameterfremstilling
28. januar 2008 af
hidden (Slettet)
Hey det er sådan, at jeg skal bestemme en parameterfremstilling for en plan der indeholder to parallelle linier.
Jeg har de to liniers parameterfremstillinger, men jeg har ingen ide om hvordan man skal bestemme parameterfremstillingen for planen, når de to opgivede linier er parallelle.
Jeg har de to liniers parameterfremstillinger, men jeg har ingen ide om hvordan man skal bestemme parameterfremstillingen for planen, når de to opgivede linier er parallelle.
Svar #1
28. januar 2008 af Jesper-rod (Slettet)
find vektor der går fra et punkt på den ene linje til et punkt på den anden.
Svar #2
28. januar 2008 af hidden (Slettet)
den kan man nemt finde, men er dette så en vektor jeg skal indsætte i parameterfremstillingen for planen sammen med en af de to punkter man får opgivet og sammen med en af de to vektorer man også får opgivet i de to liniers parameterfremstillinger?
Svar #3
28. januar 2008 af dnadan (Slettet)
I din bog står der, hvorledes en parameterfremstilling for en plan er bestemt (jeg er ikke helt sikker på, at jeg husker den helt korrekt, men jeg mener, at den er:)
x=x0+t*a1+s*a2
y=y0+t*b1+s*b2
z=y0+t*c1+s*c2
x=x0+t*a1+s*a2
y=y0+t*b1+s*b2
z=y0+t*c1+s*c2
Skriv et svar til: Bestemme parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
