Matematik
Formel
28. januar 2008 af
JTPUK (Slettet)
40=4,91*t^2
Nogen der kan hjælpe mig?
Nogen der kan hjælpe mig?
Svar #3
28. januar 2008 af dnadan (Slettet)
#1
Såfremt at t>0
for t € R
er løsningerne:
40=4,91*t^2
<=>
t= sqrt(40/4,91) v t=-sqrt(40/4,91)
Såfremt at t>0
for t € R
er løsningerne:
40=4,91*t^2
<=>
t= sqrt(40/4,91) v t=-sqrt(40/4,91)
Svar #4
28. januar 2008 af JTPUK (Slettet)
t= antal sek. det tager en sten at falde ned fra 40m højde
Skriv et svar til: Formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
