Matematik
Hjælp til at finde radius af cirkel vha. ligning for tangenten
28. januar 2008 af
Gollok (Slettet)
Hej :)
Kan ikke finde r
Ligningen for cirklen: (x-1)^2+(y-2)^2=r^2
Tangenten til cirklen går i gennem P(5,-4) og har ligningen y = 0.429x-6.145
Jeg har brug for r for at tegne grafen i graphmatica.
Kan ikke finde r
Ligningen for cirklen: (x-1)^2+(y-2)^2=r^2
Tangenten til cirklen går i gennem P(5,-4) og har ligningen y = 0.429x-6.145
Jeg har brug for r for at tegne grafen i graphmatica.
Svar #1
28. januar 2008 af Teazy (Slettet)
Du har jo et punkt og en linje så benyt punkt-linje-afstandsformlen :)
Svar #3
28. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Nah, glem det. Jeg troede P lå på cirkelperiferien, hvilket der ikke eksplicit står noget om.
Nah, glem det. Jeg troede P lå på cirkelperiferien, hvilket der ikke eksplicit står noget om.
Skriv et svar til: Hjælp til at finde radius af cirkel vha. ligning for tangenten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
