Fysik

Omregning fra N til W

29. januar 2008 af KlausG (Slettet)
Hej alle.

hvor stor en effekt svarer 55,68N til, hvis det overhovedet kan lade sig gøre at gå fra Newton til Watt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2008 af peter lind

Det kan ikke lade sig gøre.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2008 af kleif

#0 Hold dig til at oprette ét indlæg.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2008 af mathon

evt.

1 W = 1 J/s = 1 Nm/s

55,68 Nm/s = 55,68 W, hvis det er "DET du mener"

Skriv et svar til: Omregning fra N til W

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.