Matematik
meget let
31. januar 2008 af
Niika (Slettet)
når man skal beregne et omdrejningslegme om y-aksen bruger man enne formel:
Vy=2*pi* S x*f(x)dx
S(integraltegnet) fra a til b
men hvor kommer 2 tallet fra?
Vy=2*pi* S x*f(x)dx
S(integraltegnet) fra a til b
men hvor kommer 2 tallet fra?
Svar #1
31. januar 2008 af Potus (Slettet)
så vidt jeg ved har det noget at gøre med at man regner i radianer. hvis man f.eks. har en cirkel i et koordinatsystem, så er en omgang på cirkel = 2·pi
Men er ikke sikker, så hæng mig ikke op på det !
Men er ikke sikker, så hæng mig ikke op på det !
Svar #2
31. januar 2008 af sigmund (Slettet)
For udledning af formelen, se http://217.60.167.201/gc/vol.pdf .
Skriv et svar til: meget let
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
