Matematik
nem matematik!
31. januar 2008 af
Molinus (Slettet)
har siddet med matematik lt for længe nu, så intet giver mening mere. håber derfor nogle kan hjælpe med at få min hjerne lidt på gled igen...
jeg skal finde skæringspunktet mellem to midtnormaler.
de to linjers ligninger er
l:y=3x-3
m:y=-1,2x+10
er nået frem til at x er 3,095
men hvad søren er det lige y er?
jeg skal finde skæringspunktet mellem to midtnormaler.
de to linjers ligninger er
l:y=3x-3
m:y=-1,2x+10
er nået frem til at x er 3,095
men hvad søren er det lige y er?
Svar #2
31. januar 2008 af Molinus (Slettet)
haha det hjalp åbenbart at skrive det ned, efter flere timers overvejelser kom svaret til mig! flot, velkommen til 0. klasse :D
Skriv et svar til: nem matematik!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
