Tysk
lille oversættelse - særlig pronomener
02. februar 2008 af
Skat1 (Slettet)
De ord som jeg ikke har oversat til tysk er fordi jeg ikke har ordbog pt.
Der Spiegel ist schön.Es/Er ist auch alt. Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler
gekauft. Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie (leger) nie mit ihm.
Hast du (åbnet) () Brief? Nein, aber ich (åbner) es/ jetzt.
Der Jung krank wurde; er (hostede) sehr und die Eltern sorgen machen für ihm.
Kennst du sie? Ja, ich habe einmal arbeitete zusammen mit ihnen.
Damals waren sie immer zusammen. Für uns waren sie,wie Zwillinge.
Die Grosseltern kennte ich auch. Paul wohnte bei ihnen als kinder.
Er liebe sie sehr und besuche sie oft.
Ich verstande euch wirklich nicht. Es ist nicht gut für die Kinder unbeschäftigt zu sein.
Warum leger ihr nicht mit ihnen? Ich kenne sie begge; aber ich kenne ihn bedre (als) ihr.
Ich (hente) die Zeitung für sie, eller hast du es allerede? Nein, wir haben nicht kauften
ihm heute, aber Karsten (henter) es zu mir senere. Birgit mich zu der Banhhoff.
Spejlet er smukt. Det er også gammelt. Far har købt den til mig hos en antikvitetshandler.
Lisa har en bror på 8år, men hun leger aldrig med ham. Har du åbnet brevet? Nej men jeg
åbner det nu. Drengen var blevet syg; han hostede meget og forældrene var bekymret for ham.
Kender du dem? Ja, jeg har engang arbejdet sammen med dem. Dengang var de altid sammen.
For os war de som tvillinger. Bedsteforældrene kendte jeg også. Paul boede hos dem som barn.
Han elsker dem meget og besøger dem ofte. Jeg forstår jer virkelig ikke. Hvorfor leger I ikke med dem? Jeg kender dem begge; men jeg kender ham bedre (als) hende.
Jeg hente avisen til dig, eller har du den allerede? Nej, vi har ikke købt den i dag, men
Karsten henter den til mig senere. Birgit kørte(=bragte)mig til banegården.
Der Spiegel ist schön.Es/Er ist auch alt. Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler
gekauft. Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie (leger) nie mit ihm.
Hast du (åbnet) () Brief? Nein, aber ich (åbner) es/ jetzt.
Der Jung krank wurde; er (hostede) sehr und die Eltern sorgen machen für ihm.
Kennst du sie? Ja, ich habe einmal arbeitete zusammen mit ihnen.
Damals waren sie immer zusammen. Für uns waren sie,wie Zwillinge.
Die Grosseltern kennte ich auch. Paul wohnte bei ihnen als kinder.
Er liebe sie sehr und besuche sie oft.
Ich verstande euch wirklich nicht. Es ist nicht gut für die Kinder unbeschäftigt zu sein.
Warum leger ihr nicht mit ihnen? Ich kenne sie begge; aber ich kenne ihn bedre (als) ihr.
Ich (hente) die Zeitung für sie, eller hast du es allerede? Nein, wir haben nicht kauften
ihm heute, aber Karsten (henter) es zu mir senere. Birgit mich zu der Banhhoff.
Spejlet er smukt. Det er også gammelt. Far har købt den til mig hos en antikvitetshandler.
Lisa har en bror på 8år, men hun leger aldrig med ham. Har du åbnet brevet? Nej men jeg
åbner det nu. Drengen var blevet syg; han hostede meget og forældrene var bekymret for ham.
Kender du dem? Ja, jeg har engang arbejdet sammen med dem. Dengang var de altid sammen.
For os war de som tvillinger. Bedsteforældrene kendte jeg også. Paul boede hos dem som barn.
Han elsker dem meget og besøger dem ofte. Jeg forstår jer virkelig ikke. Hvorfor leger I ikke med dem? Jeg kender dem begge; men jeg kender ham bedre (als) hende.
Jeg hente avisen til dig, eller har du den allerede? Nej, vi har ikke købt den i dag, men
Karsten henter den til mig senere. Birgit kørte(=bragte)mig til banegården.
Svar #1
02. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)
leger: spielen
äbner: ´aufmachen
hoster: husten
hente: holen
Pröv hellere at spörg til de ting, som du ikke kan. Det hjälper ikke, at du fär en fejlfri oversättelse, hvis du ikke har forstäet, hvorfor det hedder sädan, som det gör.
äbner: ´aufmachen
hoster: husten
hente: holen
Pröv hellere at spörg til de ting, som du ikke kan. Det hjälper ikke, at du fär en fejlfri oversättelse, hvis du ikke har forstäet, hvorfor det hedder sädan, som det gör.
Svar #2
03. februar 2008 af Skat1 (Slettet)
Sådan nu har jeg sat dem ind :) nogen som vil kigge?
Der Spiegel ist schön.Es/Er ist auch alt. Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler
gekauft. Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie spielt nie mit ihm.
Hast du aufmachst die Brief? Nein, aber ich aufmache es jetzt.
Der Jung krank wurde; er hust sehr und die Eltern sorgen machen für ihm.
Kennst du sie? Ja, ich habe einmal arbeitete zusammen mit ihnen.
Damals waren sie immer zusammen. Für uns waren sie,wie Zwillinge.
Die Grosseltern kennte ich auch. Paul wohnte bei ihnen als kinder.
Er liebe sie sehr und besuche sie oft.
Ich verstande euch wirklich nicht. Es ist nicht gut für die Kinder unbeschäftigt zu sein.
Warum leger ihr nicht mit ihnen? Ich kenne sie begge; aber ich kenne ihn bedre (als) ihr.
Ich hole die Zeitung für sie, eller hast du es allerede? Nein, wir haben nicht kauften
ihm heute, aber Karsten hole es zu mir senere. Birgit mich zu der Banhhoff.
Der Spiegel ist schön.Es/Er ist auch alt. Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler
gekauft. Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie spielt nie mit ihm.
Hast du aufmachst die Brief? Nein, aber ich aufmache es jetzt.
Der Jung krank wurde; er hust sehr und die Eltern sorgen machen für ihm.
Kennst du sie? Ja, ich habe einmal arbeitete zusammen mit ihnen.
Damals waren sie immer zusammen. Für uns waren sie,wie Zwillinge.
Die Grosseltern kennte ich auch. Paul wohnte bei ihnen als kinder.
Er liebe sie sehr und besuche sie oft.
Ich verstande euch wirklich nicht. Es ist nicht gut für die Kinder unbeschäftigt zu sein.
Warum leger ihr nicht mit ihnen? Ich kenne sie begge; aber ich kenne ihn bedre (als) ihr.
Ich hole die Zeitung für sie, eller hast du es allerede? Nein, wir haben nicht kauften
ihm heute, aber Karsten hole es zu mir senere. Birgit mich zu der Banhhoff.
Svar #3
03. februar 2008 af danielruhmann (Slettet)
Der Spiegel ist schön. ok
Es/Er ist auch alt. hvilket kön er Spiegel?
Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler gekauft. enten med präpositionen für+A eller helt uden+D.
Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie spielt nie mit ihm.
substantiver skrives med stort. pröv at slä är op i din ordbog. Pä tysk siger man ikke som pä engelsk, derimod 8-ärige.
Hast du aufmachst die Brief?
verbet forkert placeret. hvilket kön er brev?
Nein, aber ich aufmache es jetzt.
verbum er lös sammensat. det = brevet
Resten har ikke meget med tysk at göre. Nedenstäende sätninger er dog rigtige. kig pä resten en gang til.
Kennst du sie? FINT
Damals waren sie immer zusammen. FINT
Für uns waren sie wie Zwillinge. FINT
Es ist für die Kinder nicht gut, unbeschäftigt zu sein. FINT
Es/Er ist auch alt. hvilket kön er Spiegel?
Der Vater hat es zu mir bei einem Antiquitätenhändler gekauft. enten med präpositionen für+A eller helt uden+D.
Lisa hat einen brüder von acht jahre, aber sie spielt nie mit ihm.
substantiver skrives med stort. pröv at slä är op i din ordbog. Pä tysk siger man ikke som pä engelsk, derimod 8-ärige.
Hast du aufmachst die Brief?
verbet forkert placeret. hvilket kön er brev?
Nein, aber ich aufmache es jetzt.
verbum er lös sammensat. det = brevet
Resten har ikke meget med tysk at göre. Nedenstäende sätninger er dog rigtige. kig pä resten en gang til.
Kennst du sie? FINT
Damals waren sie immer zusammen. FINT
Für uns waren sie wie Zwillinge. FINT
Es ist für die Kinder nicht gut, unbeschäftigt zu sein. FINT
Skriv et svar til: lille oversættelse - særlig pronomener
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
