Matematik
Hjælp til en funktion!
02. februar 2008 af
ZOZ (Slettet)
Hej nogen som kan hjælpe mig med denne opgave?
En funktion f er bestemt ved f(x)=3x^2 + 2 ln (x).
Bestem f'(2)
Nogen som kan hjælpe??!!
En funktion f er bestemt ved f(x)=3x^2 + 2 ln (x).
Bestem f'(2)
Nogen som kan hjælpe??!!
Svar #1
02. februar 2008 af Sherwood (Slettet)
Ja.
f(x)=3x^2+2ln(x)
f'(x)=6x+2/x
f'(2)=6*2+2/2=12+1=13
f(x)=3x^2+2ln(x)
f'(x)=6x+2/x
f'(2)=6*2+2/2=12+1=13
Svar #2
02. februar 2008 af ZOZ (Slettet)
mange tak...
men vil du forklare mig hvordan ln forsvandt?
men vil du forklare mig hvordan ln forsvandt?
Skriv et svar til: Hjælp til en funktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
