Matematik

Hjælp til bevis for multiplikation af vektor med tal

05. februar 2008 af sultan28 (Slettet)
Hejsa

Er der nogen der kan hjælpe mig med at bevise |t?a|=|t|*|a| hvor a er en vektor, og t er et reelt tal?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2008 af mathon

...det ligger i definitionen af en vektor ud fra en anden vektor...

vektor_b = k*vektor_a og

|vektor_b| = |k*vektor_a| = |k|*|vektor_a|

Skriv et svar til: Hjælp til bevis for multiplikation af vektor med tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.