Matematik

Matematik! hjælp, skal afleveres imorgen!

18. august 2004 af Usser (Slettet)
De 2 stykker der står her skal reduceres:
Y= (5n+2m)(a-b)- (a+b)(5n-2m)

P=(4a-3b)(a+2b)-(4a+3b)(a-2b)


opg. 138
Sæt fælles faktorer uden for parentes i følgende udtryk:

K=30x+15y-5z

M=18a-24b+12c



Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2004 af frodo (Slettet)

hvorfor har du oprettet et to gange???

Svar #2
18. august 2004 af Usser (Slettet)

Fordi det ikke kom frem, da jeg prøvede første gang! :)

Skriv et svar til: Matematik! hjælp, skal afleveres imorgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.