Matematik
t fordeling
05. februar 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
( t.975(63) = 1.998)
Hvorfor?
Hvorfor?
Svar #1
05. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
Uddrag: "
Dette læses som, at de værdier af µ0, vi kan få accepteret ved at teste på et 5% signifikansniveau med de foreliggende observationer, netop ligger i intervallet beskrevet ovenfor. Dette interval kaldes et 95% konfidensinterval for parameteren µ.
For eksempel 4.4 / 10.4 om lysets hastighed finder vi 95% konfidensintervallet ( t.975(63) = 1.998)" - Hvorfor
Dette læses som, at de værdier af µ0, vi kan få accepteret ved at teste på et 5% signifikansniveau med de foreliggende observationer, netop ligger i intervallet beskrevet ovenfor. Dette interval kaldes et 95% konfidensinterval for parameteren µ.
For eksempel 4.4 / 10.4 om lysets hastighed finder vi 95% konfidensintervallet ( t.975(63) = 1.998)" - Hvorfor
Svar #2
05. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
det skal læses som t_0,975 (63), altså hvor 63 er frihedsgraderne.
Skriv et svar til: t fordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
