Matematik
Bestem integralet
18. august 2004 af
Moderatoren
Heej! jeg håber nogen kan hjælpe mig med denne opgave!?
integralen af(x+kvadratrod x + 1/x)dx
Nogen der kan give mig en jumpstart?
integralen af(x+kvadratrod x + 1/x)dx
Nogen der kan give mig en jumpstart?
Svar #1
18. august 2004 af frodo (Slettet)
idet du har en flerleddet størrelse, kan du jo bare integrere hvert led for sig!
stamfuntionerne til de forsk. led, kan du slå op.
stamfuntionerne til de forsk. led, kan du slå op.
Svar #2
18. august 2004 af Cas_sen (Slettet)
f(x)=x F(x)=(x^2)/2
f(x)=KVROD(x) F(x)=(2x^3/2)/2
f(x)=1/x F(x)=ln(x)
f(x)=KVROD(x) F(x)=(2x^3/2)/2
f(x)=1/x F(x)=ln(x)
Skriv et svar til: Bestem integralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
