Matematik

Bestem monotoniforhold

06. februar 2008 af goegler (Slettet)
Har brug for et hint til denne opgave...

Bestem monotoniforholdene for F når f(x)=x^2-2x+1

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2008 af josemaria (Slettet)

løs ligningen:

f'(x)=0

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2008 af mathon

F'(x) = f(x) = x^2-2x+1 = (x-1)^2 eller

F'(x) = (x-1)^2>0 for alle x forskellige fra 1

Skriv et svar til: Bestem monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.