Matematik
Løsning af ligning!
09. februar 2008 af
Bruceboy (Slettet)
hvordan løses følgende ligning?
g(x) = 3 * ln(6) - e^x
g(x) = 3 * ln(6) - e^x
Svar #1
09. februar 2008 af badooo (Slettet)
Løses mht. hvad? Det du giver er en funktion, og kan ikke bare løses som sådan...
Svar #2
09. februar 2008 af Bruceboy (Slettet)
Jeg har en fkt der hedder g(x) = 3x - e^x
har så fundet x i fkt f(x). Indæstter så x værdien i g(x) for at for y-koordinatsættet.
Så hedder den jo bare 3 * ln(6) - e^x.
Skal man ikke bare sige solve(3 * ln(6) - e^x = x , x)
har så fundet x i fkt f(x). Indæstter så x værdien i g(x) for at for y-koordinatsættet.
Så hedder den jo bare 3 * ln(6) - e^x.
Skal man ikke bare sige solve(3 * ln(6) - e^x = x , x)
Svar #3
09. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Hvis x-værdien er ln(6) bliver det jo 3*ln(6) - e^ln(6).
Hvis x-værdien er ln(6) bliver det jo 3*ln(6) - e^ln(6).
Skriv et svar til: Løsning af ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
