Almen studieforberedelse (AT)

AT

11. februar 2008 af Lindemann (Slettet)
Jeg sidder og bisker lidt med min problemformulering.

Mit overordnet emne er global opvarmning i sam(c) og NG(b)

Jeg har forskellige problemstillinger men jeg er lidt i tvivl om hvordan de kan flættes sammen i min problemformulering, derudover forstår jeg ikke helt hvordan forudsigelsen/visionen skal komme til udtryk i især probleformuleringen men også besvarelsen???

(mangler stadig en forudsigelse/vision)

Bare skriv, kunne godt bruge lidt feedback :)

Mit udkast:

Jeg vil først redegøre for drivhuseffekten og hvilken rolle denne spiller i diskussionen om global opvarmning, dernæst vil jeg undersøge hvilke økonomiske fordele Danmark kan have ved at øge produktionen af vindkraft og jeg vil undersøge hvor vindmøllerne skal placeres så de producere mest muligt energi. Til sidst vil jeg vurderer hvilken betydning diskussionen om globalopvarmning og forøgelse af vindmølle produktion har i dagens politiske debat

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2008 af krømmel (Slettet)

Ved det du skriver har du allerede en forudsigelse og en vision. Hvis du vil vurdere hvilken betydning diskussionen har i dagens politiske debat, kan du sagtens udvide lidt og vurdere hvordan den vil vre i fremtidens debat.
Desuden er vil jeg kalde det en vision at ville analysere og vurdere fremtidens betydnig af diskusionen.

Jeg er selv igang med AT og skriver i sam(c) og bio(c). Jeg beskæftiger mig med samme emne, Global opvarmning, og tager samme udgangspunkt som dig. Man er nødt til at lave en god redegørelse først, for så bagefter at kunne bygge en god forudsigelse/prognose op.

God arbejdslyst.

Svar #2
12. februar 2008 af Lindemann (Slettet)

??, en vision er et ønske eller håb om noget f.eks. en ændring af samfundet i fremtiden og en forudsigelse er et muligt svar på noget der vil ske i fremtiden, så jeg forstår ikke helt dit svar???

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2008 af Occulta (Slettet)

#2
Du har helt ret!

Er du ikke stødt på en artikel eller TV-udsendelse, hvor en eller anden klog mand M/K udtaler sig om, hvordan klimaet (måske) vil være om 10-20-50 år? Dét er en forudsigelse, som du kan bruge - og der burde være masser af den slags.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2008 af Occulta (Slettet)

Hvad med Al Gores film - En Ubekvem Sandhed. Den kunne evt. indeholde noget fremtidigt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2008 af linekrogh (Slettet)

Det er rent faktiske ikke helt så let at finde en direkte forudsigelse.
Jeg søgte på lidt engelske forudsigelser, og fandt en artikel med overskriften: "China's Boom Adds to Global Warming Problem".

Jeg skriver i bio (c) og samf (c) - men har valgt at se på hvordan Kinas udvikling vil have konsekvenser for den globale opvarming.

Skriv et svar til: AT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.