Matematik
Differentiering
12. februar 2008 af
Nyx84 (Slettet)
Hvordan differentierer jeg denne?:
p(h) = 226e^(0,157(h-11))
p(h) = 226e^(0,157(h-11))
Svar #1
12. februar 2008 af sigmund (Slettet)
Det er en sammensat funktion med 226e^y som ydre funktion og y=0.157(h-11) som indre funktion. Den afledte er 226e^y*0.157 = 226e^(0.157(h-11))*0.157 [0.157 er den afledte af y ovenfor].
Svar #2
12. februar 2008 af Nyx84 (Slettet)
Tak:-)
p(h) er trykket, målt i mb, og h er højden, målt i km. Jeg skal udregne
p´(15) og svare på, hvad dette tal angiver. Kan godt finde ud af at regne tallet ud, men hvad angiver dette tal?
p(h) er trykket, målt i mb, og h er højden, målt i km. Jeg skal udregne
p´(15) og svare på, hvad dette tal angiver. Kan godt finde ud af at regne tallet ud, men hvad angiver dette tal?
Skriv et svar til: Differentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
