Matematik

Procentregning 8. kl

13. februar 2008 af Mulle-L (Slettet)
Er lige ved at hjælpe min søster med matematik (8.kl), kan bare ikke lige finde ud af at forklare, så vil se om der er nogen, som kan hjælpe med det :)

Opgaven lyder på at hun skal finde ud af hvormange procent, der er trukket fra 27 til 23.

Er der nogen der vil prøve at skrive ned, hvordan de vil gøre dette. Det kan være I er bedre til det end mig!

TAK!

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2008 af mathon

trukket (27-23) = 4

trukket i procent = (4/27)*100% = 14,8%

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2008 af mathon

...lidt flovt ikke at kunne hjælpe sin søster....:-)

Svar #3
13. februar 2008 af Mulle-L (Slettet)

Så nu fandt jeg en måde selv...

Men tak alligevel mathon:)

Svar #4
13. februar 2008 af Mulle-L (Slettet)

jep mon ikk... men fandt da ud af det, skulle bare lige tænke hehe

Skriv et svar til: Procentregning 8. kl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.