Fysik
omregning fra cm til nm
18. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hvordan omregner jeg noget fra cm til nm?
Jeg ved i hvert fald, at hvis man s´kal udregne noget fra m til nm skal man gange med 10^(-9)
Hvad så hvis man har 145,5 cm, hvormange nm(nanometer) er det?
Jeg ved i hvert fald, at hvis man s´kal udregne noget fra m til nm skal man gange med 10^(-9)
Hvad så hvis man har 145,5 cm, hvormange nm(nanometer) er det?
Svar #1
18. februar 2008 af Molle (Slettet)
Jamen, så kan du jo omregne til meter først.
145,5 cm = 145,5*10^-2 m = 1,45 m = 1,45*10^-9 nm
Man kan også sige at "forskellen" mellem centi = 10^-2 og nano = 10^-9 er 10^-7. Så skal du gange med det.
145,5 cm = 145,5*10^-2 m = 1,45 m = 1,45*10^-9 nm
Man kan også sige at "forskellen" mellem centi = 10^-2 og nano = 10^-9 er 10^-7. Så skal du gange med det.
Svar #2
18. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
dvs. hvis vi har 60,5 cm
60,5 cm = 60,5*10^-2m = 0,6 m = 0,6*10^-9 nm
60,5 cm = 60,5*10^-2m = 0,6 m = 0,6*10^-9 nm
Skriv et svar til: omregning fra cm til nm
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
