Matematik
Vektor - lille opgave
18. februar 2008 af
Annette16 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig? Er lost mht til vektorer :(
Det oplyses at:
lægden af vektor a=2
længden af vektor b=3
vinklen mellem vektor a og vektor b = 60 grade.
Jeg skal beregne skalarproduktet.
Derefter lægden af 2*vektor a + vektor b, samt vinklen mellem denne vektor og vektoren a.
Hvordan? :(
Please hjælp mig - så er I geniale! :)
Det oplyses at:
lægden af vektor a=2
længden af vektor b=3
vinklen mellem vektor a og vektor b = 60 grade.
Jeg skal beregne skalarproduktet.
Derefter lægden af 2*vektor a + vektor b, samt vinklen mellem denne vektor og vektoren a.
Hvordan? :(
Please hjælp mig - så er I geniale! :)
Svar #1
18. februar 2008 af Munck (Slettet)
Du har garanteret en formelsamling hvor det står direkte hvordan man skal gøre.
Svar #2
18. februar 2008 af Annette16 (Slettet)
måske!?
Det er en formel: skalarproduktet = længden af vektor a * længden af vektor b * cos(v)
Den kan jeg vel bruge? så giver skalarproduktet 3... ?
Hvordan finder jeg det næste? det står der ikke noget om (har kun en meget lille og gammel formelsamling :( )
Det er en formel: skalarproduktet = længden af vektor a * længden af vektor b * cos(v)
Den kan jeg vel bruge? så giver skalarproduktet 3... ?
Hvordan finder jeg det næste? det står der ikke noget om (har kun en meget lille og gammel formelsamling :( )
Skriv et svar til: Vektor - lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
