Matematik
arealer ved punktmængder
19. februar 2008 af
maderik (Slettet)
denne ligning har bragt mig lidt problemer.
http://peecee.dk/upload/view/98733
x =1 V x = -1
da den er symmetrisk om y aksen har jeg fået dette svar=
8/5
men er i tvivl, da disse
15/5 &
4/5
også er kommet frem
http://peecee.dk/upload/view/98733
x =1 V x = -1
da den er symmetrisk om y aksen har jeg fået dette svar=
8/5
men er i tvivl, da disse
15/5 &
4/5
også er kommet frem
Svar #2
19. februar 2008 af maderik (Slettet)
ja.
arealet skal findes inden for de givne y funktioner i ligningen.
arealet skal findes inden for de givne y funktioner i ligningen.
Skriv et svar til: arealer ved punktmængder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
