Matematik
Rettelse: Hjælp.
20. februar 2008 af
Anything (Slettet)
Udregn funktionstilvæksten delta(y):
f(x)=2x^2-x og xo=3.
f(xo+h)-f(xo)
= f(3+h) - f(3)=3h
= 2(3+h)^2 - (3+h)
delta(y) = 18h + (h)^2 - 6 + h.
Hvad er det jeg gør forkert i denne opgave?
f(x)=2x^2-x og xo=3.
f(xo+h)-f(xo)
= f(3+h) - f(3)=3h
= 2(3+h)^2 - (3+h)
delta(y) = 18h + (h)^2 - 6 + h.
Hvad er det jeg gør forkert i denne opgave?
Svar #1
20. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Der er en del regnefejl
delta(y) =
f(3+h) - f(3) =
2(3+h)²-3 - 15 =
osv.
delta(y) =
f(3+h) - f(3) =
2(3+h)²-3 - 15 =
osv.
Skriv et svar til: Rettelse: Hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
