Matematik

Areal 10

21. februar 2008 af cloudo (Slettet)
Udregn de ukendte sider og vinkler i trekantet.

Areal af ABC = 10
C = 30 grader
b = 7,8

PLEASE!
forklar hvad og hvordan jeg regner det ud.
Step by step (hvis det kan lade sig gøre)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt formlen T=½absin(C), T er trekantens areal.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2008 af mathon

som
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=474568

Skriv et svar til: Areal 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.