Matematik
ligninger og uligheder
21. februar 2008 af
Sulli (Slettet)
hvordan skal jeg løse flg. ligninger?
1: sinv=cosv
2: cos2v+cosv=0
3: sinv=sin2v
4: sinv=-cos2v
Den første har jeg fået til pi/4 er det rigtigt?
der er også en ulighed jeg godt kunne bruge lidt hjælp til:
3*sin(x)+1/4*sin^2(x)+1 den skal gå i intervallet 0<x<pi
håber der er nogen der kan hjælpe
1: sinv=cosv
2: cos2v+cosv=0
3: sinv=sin2v
4: sinv=-cos2v
Den første har jeg fået til pi/4 er det rigtigt?
der er også en ulighed jeg godt kunne bruge lidt hjælp til:
3*sin(x)+1/4*sin^2(x)+1 den skal gå i intervallet 0<x<pi
håber der er nogen der kan hjælpe
Skriv et svar til: ligninger og uligheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
