Matematik

Hjælp til Bevis af rmf's ligning

21. februar 2008 af Optimus Prime (Slettet)
Hej - er der en der vil hjælpe mig en opgave hvis jeg skal gøre rede for at rumfanget af en æske der er abilledet kan bestemmes vha. en angivet ligning som funktion af x.

Da det er ud fra en tegning bliver det nok nødt til at blive over mail - håber der er nogen der vil hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Upload tegningen på peecee.dk

Svar #2
21. februar 2008 af Optimus Prime (Slettet)

Smart, hehe..


Her er linket så:

http://peecee.dk/upload/view/99254

:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Det er egentlig bare at kigge på tegningen.

Højde = x
Bredde = 30-x
Længde = 40-2x

Rumfang:

V = H * B * L
V = x * (30-x) * (40-2x)

Prøv at gang dette ud og se om du ikke får det ønskede.

Svar #4
21. februar 2008 af Optimus Prime (Slettet)

jamen det er jo ikke ligningen jeg skulle finde :/ - kunne også godt komme fra til det der, men kan ikke se hvordan jeg skal komme fra det til den ligning der er angivet :/

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2008 af Danielras (Slettet)

Fra #3:

"Prøv at gang dette ud og se om du ikke får det ønskede."

Svar #6
21. februar 2008 af Optimus Prime (Slettet)

Hmm okay.. tror jeg er med nu .. Mange tak for hjælpen

Skriv et svar til: Hjælp til Bevis af rmf's ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.