Matematik

Løsning at halverings ligning !

25. februar 2008 af Kenneth L (Slettet)
Jeg har ikke lært at regne med log, og kan ikke finde nogen steder hvor jeg kan finde noget om emnet, ligningen er som følger T1/2=(log(1/2))/(log(a)) og har fået følgende ligning: 8=(log(1/2))/(log(a)), hvordan løser jeg den ? jeg synes lige meget hvad jeg gør får jeg ikke det rigtige.

Mvh Kenneth

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2008 af peter lind

Isoler Log(a). Dernæst brug at a = 10^Log(a)

Svar #2
26. februar 2008 af Kenneth L (Slettet)

Det hjælper ikke rigtig mig noget, problemet er at jeg ved ikke hvordan det skal gøres! ud regnings eks. ville være meget nyttigt !

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2008 af mathon

8=(log(1/2))/(log(a))

log(a)= log(1/2)/8


TAST
10^(log(1/2)/8)

a er så den værdi, du får i displayet

Svar #4
26. februar 2008 af Kenneth L (Slettet)

Mange tak, det hjalp, så kan jeg endelige komme videre med mine fysik opgaver ! Bukker og takker mange gange !

Skriv et svar til: Løsning at halverings ligning !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.