Matematik
Rod i ligning
26. februar 2008 af
IdaMTC (Slettet)
Jeg har en opgave for til i morgen jeg simpelthen ikke kan løse.
Det ville være super hvis nogen kunne hjælpe.
Her kommer den som den er i bogen.
Den ene rod i x^2+6x+a=0 er -2. bestem a og den anden rod.
Takl :D
Det ville være super hvis nogen kunne hjælpe.
Her kommer den som den er i bogen.
Den ene rod i x^2+6x+a=0 er -2. bestem a og den anden rod.
Takl :D
Svar #1
26. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)
Du ved at ligningen skal give 0 når x=-2
Så indsæt -2 på x's plads og isoler a
herefter kan du på normal vis finde den anden rod
Så indsæt -2 på x's plads og isoler a
herefter kan du på normal vis finde den anden rod
Svar #2
26. februar 2008 af janko (Slettet)
Hvis det gælder at -2 er rodet, skal din funktion være lig med 0?
men er den det ?!
men er den det ?!
Skriv et svar til: Rod i ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
