Matematik
Ligning 1 ubekendt!
26. februar 2008 af
KennethC (Slettet)
Hej..
Søger hjælpe til følgende ligning:
Y = 150 + 2/3 (Y - 10/19Y + 300) + 250 + 700
Først vil jeg flytte dem over på den anden siden der er afhængig af Y og sætte Y udenfor en parantes.
Tror jeg ved hvordan man skal gøre men har ikke helt styr på 2/3 * 10/19Y
Hjælp med mellem regninger søges :)
Søger hjælpe til følgende ligning:
Y = 150 + 2/3 (Y - 10/19Y + 300) + 250 + 700
Først vil jeg flytte dem over på den anden siden der er afhængig af Y og sætte Y udenfor en parantes.
Tror jeg ved hvordan man skal gøre men har ikke helt styr på 2/3 * 10/19Y
Hjælp med mellem regninger søges :)
Svar #1
26. februar 2008 af Mestertyv (Slettet)
Når du skal gange to brøker sammen, skal du bare gange tæller med tæller og nævner med nævner. Dvs:
(a/b) * (c/d) = (a*c)/(d*b)
(a/b) * (c/d) = (a*c)/(d*b)
Skriv et svar til: Ligning 1 ubekendt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
