Matematik

Bestem en stamfunktion

26. februar 2008 af bill23 (Slettet)
En funktion f er givet ved

f(x)= 8x^3+2x^2-3x+10

Bestem en stamfunktion til f.

Er der nogen der gider hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af peter lind

Brug at en stamfunktion til x^n er x^(n+1)/(n+1)

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

f(x)=2x^4+(2/3)x^3-(3/2)x^2+10+k

Svar #3
26. februar 2008 af bill23 (Slettet)

Sherwood, er det så resultatet?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvis du blot skal finde den ubestemte stamfunktion, så er det svaret, ja.

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2008 af qspace (Slettet)

Er stamfunktionen ikke: f(x)=2x^4+(2/3)x^3-(3/2)x^2+10x+k ? (det lille x ved siden af 10).

Skriv et svar til: Bestem en stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.