Fysik
Parabel (skråt kast)
27. februar 2008 af
Jankovich (Slettet)
Fra en højde af 2km stiger et fly brat. I højden 3.6km hælder flyet 45 grader med vandret. Fra dette punkt falder flyet frit i 25s. Under det frie fald beskriver flyet en parabelbane.
Kan jeg antage at flyets fart i begyndelsen af det frie fald er:
y=(v_0*sin(v))*t-1/2gt^2
3600=v_0*sin45*25-1/2*9.82*25^2=1
v_0=377.2m/s
?
Kan jeg antage at flyets fart i begyndelsen af det frie fald er:
y=(v_0*sin(v))*t-1/2gt^2
3600=v_0*sin45*25-1/2*9.82*25^2=1
v_0=377.2m/s
?
Skriv et svar til: Parabel (skråt kast)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
