Matematik
2 opgaver
29. februar 2008 af
guccipigen (Slettet)
i den første er det: julie vil prøve en tur i det gyldne tårn. i køen står 40 mennesker foran hende.
der er plads til 12 personer på en tur og en tur tager 2 min og 30 sekunder.
har fået det til: 40 divideret med 12 = 3,33333 antal ture hun skal vente
3,333333 gange 2 min og 30 sek. = 8,33333 min skal hun vente før hun kan komme med.
---------------------------------------------------------
to: beregn værdien af 3 aktier når kursen er 2960 ville bare sige 3 gange 2960 = 8880 er de rigtige
der er plads til 12 personer på en tur og en tur tager 2 min og 30 sekunder.
har fået det til: 40 divideret med 12 = 3,33333 antal ture hun skal vente
3,333333 gange 2 min og 30 sek. = 8,33333 min skal hun vente før hun kan komme med.
---------------------------------------------------------
to: beregn værdien af 3 aktier når kursen er 2960 ville bare sige 3 gange 2960 = 8880 er de rigtige
Skriv et svar til: 2 opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
