Kemi
aktuel koncentration kemi A haster
26. august 2004 af
studerende19 (Slettet)
vil nogle hjælpe?
d) Vi skal nu beregne den aktuelle koncentration af CrO42- ved ækvivalenspunktet i dette tilfælde.
Reaktionen:
CrO42- + H+ --> Hcro4-
Vi ved at pH er lig med tre samt at den aktuelle koncentration af HCrO42- er 0,0048M ved de 1mL tilsat.
Til dette benytter vi pufferligningen.
pOH=pKB+log(S/B) og indsætter værdierne:
11=7,51+log(0,00048/B) og løser i forhold til B. Den aktuelle koncentration bliver 1,55*10^-4.
Så skal jeg derefter udregne den aktuelle koncentraiton af CrO42- ved ækvivalentspunktet. De eneste nye oplysninger jeg får er at der også er dichromationer ved ækvi... og fælgende ligevægt hersker:
2HCrO42- (aq) --> CrO42- (aq) + H2O (l)
Hvad er forskellen?
d) Vi skal nu beregne den aktuelle koncentration af CrO42- ved ækvivalenspunktet i dette tilfælde.
Reaktionen:
CrO42- + H+ --> Hcro4-
Vi ved at pH er lig med tre samt at den aktuelle koncentration af HCrO42- er 0,0048M ved de 1mL tilsat.
Til dette benytter vi pufferligningen.
pOH=pKB+log(S/B) og indsætter værdierne:
11=7,51+log(0,00048/B) og løser i forhold til B. Den aktuelle koncentration bliver 1,55*10^-4.
Så skal jeg derefter udregne den aktuelle koncentraiton af CrO42- ved ækvivalentspunktet. De eneste nye oplysninger jeg får er at der også er dichromationer ved ækvi... og fælgende ligevægt hersker:
2HCrO42- (aq) --> CrO42- (aq) + H2O (l)
Hvad er forskellen?
Svar #2
26. august 2004 af frodo (Slettet)
for mig at se er det sidste reaktionsskema IKKE afstemt. Men er det en opgave som er i en bog, eller noget så man kunne se opgaven.
Skriv et svar til: aktuel koncentration kemi A haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
