Matematik
et hurtigt, kort spørgsmål!
02. marts 2008 af
belladonna123 (Slettet)
Er der nogen der ved, hvad man får, hvis man sætter 0 i anden? Her tænker jeg på potens..
Svar #2
02. marts 2008 af Boutrup (Slettet)
Det er sandt. Men det forklarer imidlertid ikke hvor noget i nulte giver 1.. :P
Svar #5
02. marts 2008 af Isomorphician
du kan se det ud fra en af regnereglerne:
a^0 = a^(1-1) = a^1 * a^-1 = a*(1/a) = a/a = 1
a^0 = a^(1-1) = a^1 * a^-1 = a*(1/a) = a/a = 1
Skriv et svar til: et hurtigt, kort spørgsmål!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
