Matematik
funktion
02. marts 2008 af
katrineu (Slettet)
jeg har et rektangel med areal=86,6
den korte side=x
den lange side=17,32
Jeg skal bestemme rekanglets areal R(x) som funktion af x og finde definitionsmængden for R(x).
den korte side=x
den lange side=17,32
Jeg skal bestemme rekanglets areal R(x) som funktion af x og finde definitionsmængden for R(x).
Svar #1
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Overvej hvorledes findes arealet af en rektangel?
Herefter kan du nu opstille ligningen for rektanglens areal som funktion af x.
Herefter kan du nu opstille ligningen for rektanglens areal som funktion af x.
Svar #2
02. marts 2008 af katrineu (Slettet)
ja den er jeg med på R(x)=x*17,32
Det er den der med definitionsmængden der driller
Det er den der med definitionsmængden der driller
Svar #3
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
fint.
Du ved, at x er den korteste af de to sider. Og må en længde være negativ?
Prøv nu at opstille definitionsmængden ud fra dette.
Du ved, at x er den korteste af de to sider. Og må en længde være negativ?
Prøv nu at opstille definitionsmængden ud fra dette.
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
